Over ons

 

 

Partners bij Ontwikkeling

We zijn een netwerkorganisatie en werken samen met andere zelfstandige ondernemers. Bij grote opdrachten zoeken we de juiste compagnon(s) die vanuit hun deskundigheid iets hebben toe te voegen. Op deze wijze zijn we in staat ‘klein te blijven en groots te handelen’.

Wim van Oort: “Ik ben een generalist met brede ervaring op het terrein van procesbegeleiding, organisatieverandertrajecten, teamontwikkeling, management & leiderschap, communicatie en coaching.  Al meer dan 20 jaar verzorg ik trainingen voor begraafplaatsen en hun medewerkers. Het betreft themadagen en trainingen, maar ook incompany trajecten. Sinds 2014 verzorg ik ook de opleidingen Administratief Medewerker Begraafplaatsen en Gedenkpark Ondernemerschap. Ik heb oog voor het unieke van iedere begraafplaats, organisatie en ieder mens. Ik ben in staat snel vertrouwen te scheppen en mensen te inspireren om in beweging te komen én blijven. Goed luisteren, benoemen van dat wat niet wordt uitgesproken, doorvragen tot de kern van de zaak én structureren behoren tot mijn kwaliteiten. Betrokken en enthousiasmerend, zoekend naar bronnen van energie. Praktisch en realistisch en bovendien goed in organiseren.”

Tiny Ros: „Individuele coaching en therapie bij burnout en heftige rouw beslaan het merendeel van mijn werkzaamheden. Daarnaast ondersteun ik Wim bij zijn werkzaamheden voor begraafplaatsen.
Mijn roots liggen in de gezondheidszorg, vandaar dat vitaliteit en gezondheid een belangrijke invalshoek zijn bij mijn werkzaamheden. Ik ben open, heb een sterk inlevingsvermogen en grote betrokkenheid. Ik werk vanuit concrete vragen, uitgaande van wat er in het hier en nu aan de orde is. Ik help zicht te krijgen op wat op onderliggend energetisch niveau speelt en weet mensen te enthousiasmeren om aan de slag te gaan met datgene wat aan de orde is.”

 

Samenwerkingspartners zijn: 
  • Leon Bok, van Bureau Funeraire Adviezen. Hij richt zich op advieswerk over funerair erfgoed in Nederland. www.funerair.nl
  • Marie-Louise Meuris, Funeraire adviseur en columniste. Zij adviseert in brede zin over exploitatie en management van hedendaagse begraafplaatsen.
  • Julian van Oort, van JP Films. Hij richt zich op het maken van promotie- en voorlichtingsfilmpjes voor begraafplaatsen en gedenkparken.
  • Saskia Jelsma, co-trainer en trainingsacteur.
  • Cor Vink, Vink Advies & Beheer. Hij is specialist kerkelijke begraafplaatsen en interim manager actualisering grafadministraties.
  • Johan Mullenders, Stichting Arboretum De Nieuwe Ooster. Hij is gastdocent en bomendeskundige.
  • Ada Wille, landschaps & begraafplaatsarchitectuur, Zij is gastdocent en ontwerpster van (her-)inrichtingen van begraafplaatsen.
  • Marie-José van Hekke, Concepts & Images. Zij is gastdocent en interieur en ruimtelijk ontwerpster.

 

 

Pin It on Pinterest

Share This